Olin Lomapassilla täysipäiväisenä matkatoimiston monitoiminaisena reilut puolitoista vuotta. Toimistotöiden, varausten ja muun perustyön ohella tuotteistin asiantuntijamatkoja, valmistin esitteitä ja uutiskirjeitä, ylläpidin nettisivuja ja somea, edustin messuilla, kontaktoin yhteistyötahoja sekä tein monipuolisesti kaikkia muitakin matkatoimiston markkinointiin sisältyviä työtehtäviä.

Sisältö ratkaisee asiantuntijamatkalla

Työtehtävistäni mieleen jäi erityisesti asiantuntijamatkojen tuotteistaminen. Matkoista pyrittiin tekemään elämyksiä – järjestämään jotain sellaista, jota osallistuja ei kokisi omatoimimatkalla tai muiden matkatoimistojen ryhmämatkalla.  Järjestin todella onnistuneen Anna-lehden lukijamatkan Cannesiin, ja olin mukana toteuttamassa useita muistorikkaita matkoja Pohjois-Kyprokselle mm. maalauksen, kulttuurin ja luontomatkailun parissa.

Elämysmatkalla osallistujan mieleen jäävät niin yksityiskohdat kuin toimiva kokonaisuuskin. Sisältö ei ole aina tekstiä tai kuvia, vaan se voi olla myös joukko asioita, joista kootaan unohtumaton kokonaisuus.

Lomapassi – Parhaat palat

 

www.lomapassi.com

Lomapassi – Facebook

 

Lomapassi - sisältö

 

 

<< edellinen      etusivulle      seuraava >>