Millainen on Priska Aution ääni? Selkeästi soljuva ja mukautuvan moninainen, pieni pilke silmäkulmassa. Minulle sisällöntuottajana on tärkeää se, että sisältö etenee helppolukuisesti, näyttää hyvältä ja tuo esille yrityksen oman äänen. Yritykset ovat kuin ihmisiä: jokaisesta löytyy jotain persoonallista, joka erottaa sen muista. Haluan pureutua yrityksesi ytimeen, kuunnella mitä haluat sanoa ja luoda sen toimiviksi sisällöiksi, jotka koukuttavat kohderyhmäsi.

Laadukas sisältö erottuu

Nykypäivän loputtomassa kiireessä ajatellaan usein, että on äkkiä saatava ulos se mitä haluaa sanoa, vaikka sanat olisivatkin lopulta vähän sekaisin ja välimerkit väärässä paikassa. Moni ei mieti, kuinka paljon laadukkaaseen sisältöön panostaminen voi vaikuttaa siihen mielikuvaan, jonka asiakas yrityksestä saa. Vaikka ajatus olisi kohdillaan, voi homma mennä pieleen, jos yrityksen tuottama sisältö ei vastaa sitä mielikuvaa, jonka se haluaa asiakkaalleen luoda.

Viestintä ja sisällöntuotanto kulkevat yrityksessä käsi kädessä. Persoonallinen ja yrityksen imagoa tukeva sisältö erottaa sinut positiivisesti kilpailijoista, viestii laatua sekä tuo asiakkaalle tunteen, että tässä firmassa on sitä jotain. Myös sisäinen viestintä on tärkeä ottaa huomioon sisällöntuotannossa: onko viestisi yhtenäinen ulkoisen markkinoinnin lisäksi yrityksesi sisäisissä materiaaleissa?

Monipuolinen sisällöntuotanto

Sisältö voi olla esimerkiksi tekstiä, kuvia, videoita tai ääntä. Vaikka sanotaan, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, myydään tuotteita ja palveluita lähes poikkeuksetta vahvasti tekstin voimin – harva mainos on sellainen, ettei siinä ole sanaakaan tekstiä. Sisällön ei kuitenkaan tarvitse olla pitkä, vaan parhaimmillaan se on ytimekäs mutta samalla informatiivinen. Tämän vuoksi on tärkeää, että tekstisisällöt on mietitty ja toteutettu laadulla, jolloin ne myös tukevat sitä mielikuvaa, jonka haluat asiakkaillesi välittää.

Priska sosiaalisessa mediassa

Tutustu aiempiin projekteihini etusivulla. Priska Autio Creations löytyy myös Facebookista, Instagramista ja Linkedinistä. Ole rohkeasti yhteydessä, niin nostetaan yrityksesi sisällöt uudelle tasolle!