Nonlinear auttaa esimiehiä rakentamaan omannäköistä johtajuutta tukemaan työyhteisön onnistumista asiakastyössä sekä työyhteisöjä löytämään avaimet tulokselliseen yhdessä toimimiseen ja uudistumiskyvyn vahvistamiseen –
varmuutta ja vapautta työelämään! Yhteistyö Nonlinearin kanssa lähti liikkeelle tarpeesta luoda nettisivuille sisältöä, joka tukisi yrityksen muuta ilmettä ja sanomaa.

Yrityksen mukaista sisältöä

Nonlinearin toimitusjohtajalla, Petrillä, oli selkeä visio siitä millaista sisältöä hän nettisivuilleen halusi, mutta hän toivoi minulta tukea sen muotoilussa sopiviksi sanoiksi. Lähdimmekin yhdessä työstämään nettisivujen sisältöä: osan teksteistä Petri kirjoitti itse, minkä jälkeen viilasimme ne tukemaan kokonaisuutta, osa puolestaan oli minun kirjoittamaani pohjaa, josta lähdettiin liikkeelle. Kun Nonlinearin ääni tuli tutuksi, sopivat sanat löytyivät luontevasti ja tekstejä saatiin muokattua julkaisukuntoon ripeään tahtiin. Tärkeää oli säilyttää sivujen yhtenäisyys ja luoda eri sivuille toisiaan tukevaa sisältöä.

Tämä oli mielenkiintoinen projekti, sillä se oli hyppy tuntemattomalle alalle ja aihepiiriin, josta en ollut koskaan ennen kirjoittanut. Projektista erityisesti mieleen jäivät asiakaskokemukset, jotka kirjoitin haastatteluiden pohjalta. Niiden avulla saatiin hyvin tuotua konkreettisesti esille palvelun tuottama kokonaishyöty verrattuna yhteen lausahdukseen tai ympäripyöreään kehuun.

Nonlinear – Parhaat palat

Alla olevasta linkistä pääset kurkkaamaan Nonlinearin nettisivuille ja seuraamaan Petrin blogia. Yhteistyötä Nonlinearin kanssa jatketaan mm. blogien ja oppaiden kielenhuollon parissa. Kun yhteinen sävel ja yrityksen ääni on löydetty, on helppo jatkaa hyvältä pohjalta uusienkin sisältöjen parissa.

 

Nonlinear – Nettisivut

Nonlinear – Blogi

 

PR Nonlinear - sisältöä

 

 

<< edellinen etusivulle seuraava >>