Kaikkien vaasalaisten yhteinen media

VaasaTV on vaasalaisten vuorovaikutteinen kohtauspaikka, jossa sosiaalinen media ja mobiiliaika mahdollistavat katsojien osallistumisen uuden median tekoon. Enää sisältö ei ole vain toimittajien hyppysissä, vaan myös tavallisilla kansalaisilla on mahdollisuus saada äänensä kuuluville. VaasaTV on pitkän linjan tv-tuotantojen ammattilaisen, Esa Siltalopin perustama kaupunkimedia, joka tavoittaa vaasalaiset lähellä ja kaukaa.

Idea kanavasta on ollut Esalla jo 80-luvun kaapeliajasta saakka, ja viime vuosina halu toteuttaa pitkäaikainen unelma paikallistelevisiokanavasta on kasvanut entisestään. Itse hyppäsin mukaan projektiin keväällä 2016, kun tuli aika tehdä Esan unelmasta totta. Nykyään toimin VaasaTV:llä osa-aikaisena toimittajana.

Moniulotteinen media

VaasaTV:n avulla pääset sisään vaasalaisuuden ytimeen, tutustut paikallisiin toimijoihin ja opit kaupungista uusia näkökulmia. VaasaTV tarjoaa monipuolisesti ohjelmaa aina kaupallisista tuotannoista vlogeihin ja live-lähetyksiin. Toiminnan ytimessä on katsojien osallistaminen ja vuorovaikutteisuus. Haluamme tehdä sisältöä, joka aidosti koskettaa ja herättää keskustelua niin iloisista asioista kuin epäkohdistakin. VaasaTV onkin sinun ja minun media, jonka sisältöön jokainen pystyy halutessaan vaikuttamaan.

Hyödynnämme kuvauksissa uusinta tekniikkaa, esimerkiksi 360-asteisia videoita ja ilmakuvauksia, mutta kuvaamme yhtä lailla sisältöä myös tavallisilla älypuhelimilla. Kynnys osallistua sisällöntuotantoon on matala, jolloin jokainen vaasalainen voi halutessaan olla mukana luomassa yhteistä mediaa: VaasaTV on todellinen vaasalaisten ääni.

VaasaTV – Parhaat palat

Tykkää VaasaTV:stä Facebookissa, niin saat heti tiedon uusimmista videoista ja tapahtumista. Minut voi löytää ruudun takaa taustatiimistä, mutta myös ruudusta toimittajan roolissa!

VaasaTV:n nettisivut

VaasaTV Facebookissa

VIDEO: Palkittu VPS (toimittajana)

VIDEO: Presidentti Sauli Niinistö Vaasassa (toimittajana+kuvaajana)

VIDEO: Studio-ohjelma Teemalauantai (toimittajana+tuottajana)

VIDEO: Haastattelussa Jethro Rostedt (toimittajana)

 

vaasa tv

 

 

<< edellinen etusivulle seuraava >>